Brilservice

 

 

Rozengracht 139, 1506 SE Zaandam

075-6351074

www.brilservice.nl

 

 

 

 

Graag laten wij je kennis maken met Brilservice. Brilservice is een professionele winkelketen met 33 winkels in de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht, Flevoland en Friesland.

Brilservice stelt zich als doel de beste service, producten en diensten te bieden op het gebied van oogmode en oogzorg. Hiervoor houden wij nauw de nieuwste trends en innovaties in de gaten. Zo zijn de stijlvolle en moderne winkels voorzien van de nieuwste oogmeetapparatuur en de meest up to date collecties brilmonturen, zonnebrillen en contactlenzen. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie (mode)merken waaronder Ray-Ban, Oakley, Michael Kors en Prada. Uiteraard zijn deze merken slechts een greep uit ons assortiment en bieden wij veel meer.

Brilservice is tevens aangesloten bij de NUVO (Nederlandse Unie van Optiekbedrijven). Het NUVO kenmerk biedt belangrijke zekerheden die in samenwerking met de Consumentenbond tot stand zijn gekomen. Lees hier meer over deze zekerheden en over wat de NUVO voor je kan betekenen. Bekijk hier de 10 zekerheden van Brilservice!

 

maandag van 13-18 uur
dinsdag t/m vrijdag van 09.30-18 uur
donderdag koopavond, open tot 21 uur
zaterdag van 09.30-17 uur
zondag gesloten

Brilservice