Cool Cat

 

 

Gedempte Gracht 69, 1506 CC Zaandam

075-6700502

www.coolcat.nl

 

 

 

 
KINDERKLEDING EN KLEDING VAN COOLCAT!
Bij Coolcat vind je Betaalbare Kleding voor Mannen en Dames. Je shopt hier ook Kinderkleding Online! Stoere outfits voor Mannen, Sexy kleding voor dames, Trendy looks voor meisjes, Crazy outfits voor Boys en hippe Sieraden! CoolCat heeft dagelijks nieuwe fashion om jouw outfit een boost te geven! De online bestelde kleding en kinderkleding zijn Gratis op te halen in de winkel.
 
KLEDING
CoolCat heeft DE perfecte party outfits! Steel de show… Dress like a real Party Queen of be the King van de club! Party Hard in een opvallend T-shirt tijdens een festival. Bekijk onze collectie en Refresh je Wardrobe! Kleding om je look te pimpen! Fresh at the Party!? Dat doe je in betaalbare, stoere kleding van CoolCat!
 
KINDERKLEDING
Check de Kinderkleding van CoolCat en geef je outfit een Boost! Het schoolplein is van jou, dus wees opvallend! Bij Coolcat vind je goedkope, stoere kinderkleding die ervoor zorgen dat je fashionably dressed bent! It’s Your Time to Shine! De winkeliers heten je dan ook van harte welkom in het nieuwe stadscentrum van Zaandam!

 

maandag van 12-18 uur
dinsdag t/m vrijdag van 10-18 uur
donderdag koopavond, open tot 21 uur
zaterdag van 09.30-17.30 uur
zondag van 09.30-17.30 uur

 

Cool Cat