De 69ste Internationale Profronde van Noord-Holland, de oudste klassieker van Nederland, wordt dit jaar op zondag 19 april verreden. De start is om 12.01 uur in het in het nieuwe stadshart van Zaandam en de finish is omstreeks 16.45 uur in Assendelft.

Op zondag 19 april a.s. gaan 200 prof- en elitecoureurs om 12.01 uur van start gaan vanuit het karakteristieke Zaanse stadscentrum voor de 69ste internationale Profronde van Noord-Holland. Een bontgekleurd deelnemersveld van  renners en volgers draaien vanaf het stadhuisplein, via de passage langs de Hermitage, Rustenburg en de Stationsstraat de provinciale weg op. Vervolgens rijden zij hun 200 km-lange route in noordelijke richting het voorjaar tegemoet in Noord-Holland.

De permanence op 19 april a.s. is gevestigd in het “Zaanse” Inntel Hotel. Hier is de ontvangst van alle renners, volgers en genodigden. Wielerfans en winkelend publiek hebben in het stadscentrum volop ruimte om het startspektakel mee te maken van de oudste wielerklassieker van Nederland. Op de vernieuwde Rozengracht en het Rustenburg zijn de opstelplekken voor de volgers en wielerkaravaan.

Meer info op www.profrondevannoordholland.nl !

profronde NH 2