Na  een aantal  geslaagde concerten in het Saenredam College en op de Zaanse Schans, heeft TTM Simson de smaak goed te pakken!!

Op zaterdag 25 oktober verzorgt zij een concert in de muziekkoepel op de Gedempte Gracht. Het concert start om 14:00 uur.

De drumfanfare vanTTM Simson en de majorettes zijn  bekend van de straatoptredens zoals bij de avondvierdaagse en de Sint Nicolaas intochten. Verder bestaat  de vereniging uit dweilorkest  De Zeurore, dat  ook regelmatig optredens verzorgt.  De concerten worden door leden van deze onderdelen gezamenlijk verzorgd. Het repertoire is modern. Muziekstukken die te horen zullen zijn, zijn onder andere Radar Love (Golden Earring), 1973 (James Blunt), Viva la Vida (Coldplay), Wake me up (Avicii), Good Time (Owl City) etc.

Iedereen die zin heeft om (een keer) met ons mee te doen, is van harte uitgenodigd. De repetitie is op dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur. De majorettes oefenen op donderdagavond om 18.00 en 19.00 uur. Vervoer naar/van lessen kan via het bestuur geregeld worden.