Valentijnsdag

De dag van de liefde! De winkeliers en de horeca hebben verschillende opties op je Valentijn te verrassen! Volg onze Facebookpagina voor de laatste acties!

Bloemenmaand

April is de bloemenmaand in het Stadshart van Zaandam. Dit komt in verschillende acties naar buiten! Zo zullen op verschillende dagen bloemenmeisjes rondlopen om bloemen uit te delen. Bezoek het centrum en ervaar het!

Paasspeurtocht

Centrum Zaandam

Zaterdag 16 april is er van alles te beleven in het Stadshart Zaandam! Kinderen kunnen op avontuur met de paashaas! Er worden strippenkaarten uitgedeeld waarmee de kinderen op avontuur kunnen en prijzen kunnen winnen. Bij inlevering van de strippenkaart krijgt iedereen een kleinigheidje mee! Maar er zijn ook 4 prijzen twv 25 euro te winnen […]

Koningsnacht op de Dam

Dam Zaandam

De verschillende horecalocaties op de Dam vieren Koningsnacht! Elk met een zelf samengesteld programma. Houdt de social media van de horeca in de gaten voor de programma's of volg de Instagrampagina van het Stadshart Zaandam.

Koningsdag op de Dam

Dam Zaandam

Jaaah! We mogen weer! En dat zal de Koning horen ook, tot in Maastricht! Op Koningsdag hebben we een podium op de Dam met verschillende zangers en DJ's. Kom je een feestje vieren?

Royal Jazz in de Bullekerk

Bullekerk Zaandam Westzijde 75, Zaandam

Het Royal Jazz Festival wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd bij de Bullekerk in samenwerking met FluXus. Het Festival vindt plaats op Koningsdag, woensdag 27 april. De toegang is gratis. Royal Jazz wordt al 45 jaar met succes georganiseerd in het Zaantheater en voorheen in de Speeldoos. De jazzcommissie en de Zaanse Jazzclub, […]