C&A heeft woensdag een winkel in Zaandam geopend die is voorzien van een compleet nieuw winkelconcept. Het winkelpand aan de Gedempte Gracht heeft een grootschalige renovatie ondergaan, laat een woordvoerder weten aan RetailNews. “Met name de buitenkant maakt het een unieke C&A-winkel.”

Het pand heeft een Zaanse uitstraling gekregen, stelt de woordvoerder. Het aanzicht beschikt over karakteristieke elementen uit de traditionele houtarchitectuur van de Zaanstreek. Daarnaast is het gebouw verduurzaamd, door onder meer de gevels, daken en installaties volledig te vervangen.

In de winkel introduceert de Nederlandse retailer zijn nieuwste winkelconcept, met onder meer elementen van de vorig jaar geopende flagshipstores in Düsseldorf, Parijs en Madrid. Het is een doorontwikkeling van eerdere concepten en wordt in alle nieuw te openen en verbouwde winkels geïntroduceerd.

Zo staat het product volgens de woordvoerder meer centraal door mode en accessoires te presenteren ‘in een moderne, ruime en overzichtelijke winkel voor een optimale winkelbelevenis’. Om klanten te inspireren worden onder meer complete outfits op speciale displays getoond.

Bron: RetailNews

C&A 1 c&A