Het prachtige theehuis achter de Multivlaai op de Westzijde, dat door Claude Monet is vereeuwigd in een wereldberoemd schilderij, is open op zaterdag 13 en zondag 14 september van 12-17 uur! Neem een kijkje tussen het shoppen door, en bezoek dit monumentje, een aanrader! Kijk voor meer info op de website van de open monumentendagen!

En zondag 14 september kan je ook nog langs alle Zaanse Parels van Kijk Zaans!

Voor de architectuurgids van Babel – die om 11 uur en 12.30 uur vanaf station Zaandam naar de rondvaartboot loopt – zijn al aardig wat aanmeldingen. Maar u kunt zich nog opgeven.

Bezoekers die de rondvaartboot hebben geboekt vanaf Zaandam naar de Zaanse Schans kunnen op de terugweg bij aankomst bij de Koekfabriek (Westzijde) met een gids van Monet in Zaandam een verkorte Monet rondwandeling doen (5 euro pp). Je bezoekt dan ook het theehuis! Tijden sluiten aan op aankomst van de rondvaartboot, en zullen zijn omstreeks 15.30, 16.30, 17.30 en 18.30 uur. Aanmelden graag via de website van Kijk Zaans

Ook zijn er reguliere Monetwandelingen dit weekend, op zaterdag en zondag om 14 uur vanaf het Czaar Peter beeld op de Dam/Zaandam. Er is nog (beperkt) plek en inschrijven kan via de website  van Monet in Zaandam.

Volop genieten dus tussen het shoppen door! Veel plezier!

theehuis