Pathé Zaandam viert de vijfde verjaardag met een extra feestelijke filmweek!

Pathé Zaandam viert het vijfjarig jubileum van zondag 19 t/m zaterdag 25 april met een feestelijke filmweek vol verrassingen, lekkere hapjes en drankjes. Onderstaand het gehele overzicht van voorpremières, speciale voorstellingen en kidsactiviteiten. Tickets zijn te koop via www.pathe.nl/zaandam en aan de kassa van de bioscoop.

 

zondag 19 april

11.45 & 14.30 uur: Voorpremière van de Nederlandse familiefilm Kidnep met Teun Stokkel, Martin van Waardenberg, Katrien van Beurden en Marcel Musters. Regie: Diederik Ebbinge.

17.00 uur: Pathé Ballet met live vanuit Moskou de meeslepende klassieker Ivan de Verschrikkelijke door het wereldberoemde Bolshoi Ballet op muziek van Prokofiev.

21.30 uur: Voorpremière van de Amerikaanse horrorsensatie It Follows.

 

maandag 20 april

19.30 uur: Voorpremière van de actiethriller Tracers met Taylor Lautner als fietskoerier Cam en Marie Avgeropoulos als free runner Nikki.

21.00 uur: Unlimited Night met de psychologische thriller Ex_Machina over een driehoeksverhouding tussen twee mannen en een aantrekkelijke vrouwelijke robot.

 

dinsdag 21 april

13.30 uur: 50Plus Bios met Magic in the Moonlight, de heerlijke romantische komedie van Woody Allen met Emma Stone en Colin Firth.

21.00 uur: Sneak Preview van een topfilm die binnenkort in première gaat.

23.45 uur: Voorpremière van de Amerikaanse horrorsensatie It Follows.

24.00 uur: Nachtelijke première van de superheldenfilm Avengers: Age of Ultron met Scarlett Johansson, Robert Downey Jr. en Samuel L Jackson. Inclusief welkomstdrankje.

 

woensdag 22 april: Kindermiddag met bezoek van Charlie!

15.45 uur: Voorpremière van de jeugdfilm Bibi & Tina over de zomerse avonturen van Bibi Blocksberg, een meisje met bijzondere heksenkrachten, en haar beste vriendin Tina.

16.15 uur: Voorpremière van de Nederlandse familiefilm Kidnep.

 

donderdag 23 april

20.00 uur: Voorpremière van De ontsnapping. Isa Hoes speelt de hoofdrol in de verfilming door Ineke Houtman van de bestseller van Heleen van Royen. Inclusief welkomstdrankje.

 

vrijdag 24 april

20.00 uur: Voorpremière van de spectaculaire actiethriller Big Game met Samuel L. Jackson als de Amerikaanse president die belaagt wordt door terroristen.

 

zaterdag 25 april

15.30 uur: Voorpremière van de komische familiefilm De Boskampi’s van Arne Toonen naar het gelijknamige jeugdboek van Marjon Hoffman. Met Thor Braun en René van ’t Hof.

18.30 uur: Pathé Opera presenteert, live vanuit New York, het dubbelprogramma Cavalleria Rusticana/Pagliacci door The Metropolitan Opera. Met de Nederlandse ster Eva-Maria Westbroek.

 

Website Pathé Zaandam