De Plantenkamer

 

De Plantenkamer

 

Westzijde 130, 1506 EJ Zaandam

deplantenkamer@outlook.com

www.plantenkamer.nl

De Plantenkamer is een groene oase in de stad. In onze winkel aan de Westzijde in Zaandam vind je een wisselend assortiment kamerplanten. Wij voorzien je altijd van goed advies en helpen je met het maken van combinaties voor in jouw eigen interieur of als cadeautje. Wij hebben een het meest uitgebreide assortiment bloempotten in de Zaanstreek, goede verzorgingsproducten voor je kamerplant en leuke cadeaus en gadgets. Deze vind je ook allemaal in onze webshop.

Bekijk onze website voor de actuele openingstijden: plantenkamer

WE store

Cotton Spa

 

Cotton Spa

 

Gedempte Gracht 2E, 1506 CE Zaandam

075-6151676
06-15000657
info@cottonspa.nl

SCHOONHEIDSSALON EN HUIDKLINIEK IN ZAANDAM

Wij bieden vanuit onze schoonheidssalon en huidkliniek in Zaandam en Amsterdam behandelingen zoals permanente laserontharing, microneedling, bindweefsel massage, cupping, acne behandeling, facials, peelings en meer.

Last van je huid of gewoon zin om het maximale uit je huid te halen? We staan je graag te woord!

Bekijk onze website voor de actuele openingstijden: Cottonspa.nl

WE store

Foody Kitchen

 

Foody Kitchen Zaandam

 

Gedempte Gracht 1, 1506 CA Zaandam

Telefoon: 075 204 7367 

Welkom bij Foody Kitchen, Aziatische all-you-can-eat tapasrestaurant dat jouw smaakpapillen zal betoveren! Wij bieden een breed scala aan Aziatische gerechten, van sushi tot dim sum, van wok tot bibimbap, en nog veel meer. Onze tapas-stijl gerechten worden met de grootste zorg en aandacht bereid om ervoor te zorgen dat elke hap vol smaak en textuur zit.

Onze chef-koks gebruiken alleen de beste ingrediënten om onze gerechten te bereiden en presenteren deze op een unieke manier. Of je nu alleen komt of met vrienden en familie, bij ons kun je onbeperkt genieten van onze heerlijke gerechten en genieten van een gezellige en ontspannen sfeer. Kom langs en ontdek het zelf!

Bekijk onze website voor de actuele openingstijden: Foody Kitchen

WE store