Easy Hotel Amsterdam Zaandam

Het easyHotel is gelegen in de Saentoren, in het centrum van Zaandam. Vanuit de 30 meter hoog gelegen kamers heb je een waanzinnig uitzicht over de stad en de karakteristieke culturele gebouwen van Zaandam. Omdat het hotel in het centrum ligt, bevindt het zich ook naast het treinstation. Hierdoor biedt het hotel de perfecte verblijfplaats voor u als vakantieganger of zakenreiziger. Het centrum van Amsterdam is vanaf station Zaandam binnen 12 minuten te bereiken met de trein en Schiphol is binnen 18 minuten te bereiken vanaf station Zaandam met de trein.

Het hotel biedt comfortabele kamers met eigen badkamer, airconditioning en WiFi. De superior kamers zijn opgewaardeerd met vast internet, een laptopkluis en extra ruimte op de kamer.

U kunt ontbijten, lunchen of dineren in een van de vele etablissementen in de omgeving van het hotel. easyHotel-gasten krijgen speciale kortingen tot 25% bij restaurants en bars in de omgeving. Vraag het personeel bij de receptie naar de plattegrond van het restaurant voor een overzicht.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

2 november 2020