Phone Hospital

 

 

Gedempte Gracht 2, 1506 CE Zaandam

075-7502804

www.Facebook.com/Phone-Hospital

phonehospitalzaandam@gmail.com

 

 

 

Phone Hospital is een onderneming welke zich richt op het repareren van telecommunicatiemiddelen. Phone Hospital medewerkers zijn gespecialiseerd in alle merken smartphones en tablets. Wij hebben deskundige reparateurs met 9 jaar ervaring. Hierdoor beheersen wij de vaardigheid om toestellen van alle voorkomende merken te repareren.
Wij richten ons naast de particuliere markt ook op de zakelijke markt. Geregeld zijn wij bezoekadres van verschillende verzekeringen en ondernemingen.

Voor ons staat de klant altijd op de eerste plaats. Onze doel is om lange termijn relaties met u aan te gaan, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en het leveren van kwaliteit. Zo gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen om de kwaliteit te waarborgen. Wij geven dan ook maar liefst 3 maanden garantie op al onze reparaties met uitzondering van val- en waterschade.

Bij iedere gebrek van uw toestel voeren wij eerst een analyse uit, alvorens wij repareren stellen wij u op de hoogte. Nadat u heeft ingestemd gaan wij pas over tot reparatie.

Onze beide vestigingen in Zaandam en Volendam staan tot uw dienst!

 

maandag van 12-18 uur
dinsdag t/m vrijdag van 10-18 uur
donderdag koopavond, open tot 21 uur
zaterdag van 10-17 uur
zondag van 11-17 uur

 

The Phone House