Zaantheater

 

 

Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam

0900-3344553

www.zaantheater.nl

info@zaantheater.nl

 

 

 

 

In het Zaantheater zijn niet alleen voorstellingen te zien, het theater is ook te huur.

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie? 

Het Zaantheater is een unieke evenementenlocatie voor o.a. congressen, vergaderingen, seminars, symposia, productpresentaties, gala’s en premières. In de diverse foyers van het Zaantheater, onder de rook van Amsterdam, kunnen kleine, middelgrote en grotere evenementen tot 1100 personen plaatsvinden. Denk hierbij aan het geven van trainingen, workshops, brainstorm- en heisessies.

Zaantheater Events is nu ook te volgen via Facebook en Twitter:

www.facebook.com/Zaantheaterevents
https://twitter.com/EventsZT

 

Kaartverkoop in het theater

De kassa van het Zaantheater is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 20.15 uur geopend. Wanneer er ’s avonds geen voorstelling is, is de kaartverkoopbalie tot 17.00 uur geopend. Bij voorstellingen op zaterdag, zondag en maandag is de kaartverkoopbalie vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Telefonische kaartverkoop

De kassa is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 19.30 uur op 0900 3344553 (€ 0,30 per minuut). Wanneer er ’s avonds geen voorstelling is, is de kassa telefonisch tot 17.00 uur bereikbaar.

Indien er ’s avonds een voorstelling is, is het Zaantheater voor vragen betreffende de voorstelling van de avond telefonisch bereikbaar tot aanvang van de voorstelling.

Hier het adres invullen voor stipje op de kaart