VVV Zaanstore

VVV Zaanstore

 Adres: Stadhuisplein 96

Telefoon 075 615 04 06

Website: https://www.zaanstore.nl/

E-mail: vvv@zaanstreek.nl

De geur van cacao, het groen van de houten huisjes en de smaak van Zaanse mosterd, in de Zaanstore, het moderne VVV-punt op 50 stappen van station Zaandam vormen de geuren, kleuren, smaken en iconen van onze streek een typisch Zaanse belevenis. Bewoners en bezoekers kunnen hier de hele week terecht voor informatie en inspiratie. 

De Zaanstore is een volgens de laatste inzichten ingerichte VVV-locatie. Men kan hier terecht voor informatie over de Zaanstreek en de regio, tickets en souvenirs. In het assortiment zijn onder andere wandel- en fietskaarten, boeken, de Zaanse Schans Card, Amsterdam Citycard, VVV-bonnen, Zaanferry tickets en Zaanse producten te vinden. Daarnaast kan men hier letterlijk het Zaanse verhaal beleven aan de hand van typische Zaanse geuren, kleuren, smaken en iconen. 

Stuur jezelf, een vriend(in), (groot)ouders of een andere topper iets leuks uit de shop www.zaanstore.nl. Wat dacht je van een bos vrolijke en duurzame houten tulpen, Zaanse sokken, heerlijke thee of houten onderzetters met Zaanse uitdrukkingen? 

Openingstijden:
ma t/m vr 7.00 – 17.00 uur
zaterdag 10.00 – 17.00 uur 
zondag gesloten

Fietspakhuis

 

Het Fietsenpakhuis

 

 

Vinkenstraat 46, 1506 CN Zaandam

076-6144982

www.baanstede.nl

robkommers@baanstede.nl

jeroennetelenbos@baanstede.nl

 

 

 

Uw fiets, scooter of brommer veilig gestald!

Het Fietsenpakhuis wordt bemand door medewerkers van BaanStede Fietsenbeheer. Bovendien is er ook nog eens cameratoezicht. Uw fiets, brommer of scooter staat dus veilig terwijl u winkelt.

De medewerkers het Fietsenpakhuis begroeten u bij binnenkomst vriendelijk, zij voorzien u en uw fiets  van een bonnetje waarmee u na het winkelen uw trouwe tweewieler weer kunt ophalen.

Is er een reparatie nodig aan uw stalen ros dan kunnen de specialisten van BaanStede Fietsenbeheer u hier in de meeste gevallen mee helpen. Kleine reparaties kunnen worden verricht door speciaal hiervoor opgeleide medewerkers. Deze reparaties doen wij volgens het  ‘klaar terwijl u wacht concept’, wat inhoudt dat een reparatie binnen een korte tijd kan worden verricht.

Bovendien kunt u gebruik maken van kluisjes (tegen betaling) en is er een toilet aanwezig! Ook zijn er buggy’s te huur voor kleine kids.

 

maandag van 11-19 uur
dinsdag t/m vrijdag van 08.30-19 uur
donderdag koopavond, open tot 22 uur
zaterdag van 08.30-18 uur
zondag van 11.30-19 uur

 

Het Fietsenpakhuis

AKZ onderdelenhuis

 

AKZ onderdelenhuis

 

 

Czarinastraat  6 C, 1506 RA Zaandam

075-6164623

www.onderdelenhuisakz.nl

De fiets -en bromfietsspecialist voor de Zaanstreek!

U kunt bij ons terecht voor alles omtrent uw rijwiel, zoals:

  • Nieuwe en occassion fietsen, bromfietsen en scooters
  • Reparaties en onderhoud
  • Onderdelen en accesoires
  • 2e hands onderdelen (evt. gereviseerd) voor de sleutelaar
  • Deskundig advies

Met bijna 50 jaar ervaring in onze branche zijn wij u graag van dienst!

 

maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag van 10-18 uur
zaterdag van 10-17 uur

AKZ onderdelenhuis

HEMA

 

Hema

 

 

Gedempte Gracht 57, 1506 CC Zaandam

075-6168251

www.hema.nl

fm-015@hema.nl

 

 

 

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting tegen. En de medewerkers staan altijd voor je klaar: trots, betrokken, met hart voor hún HEMA. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA

 

maandag t/m vrijdag van 09-19 uur
donderdag koopavond, open tot 21 uur
zaterdag van 08-18 uur
zondag van 12-18 uur

 

Hema