Foody Kitchen

 

Foody Kitchen Zaandam

 

Gedempte Gracht 1, 1506 CA Zaandam

Telefoon: 075 204 7367 

Welkom bij Foody Kitchen, Aziatische all-you-can-eat tapasrestaurant dat jouw smaakpapillen zal betoveren! Wij bieden een breed scala aan Aziatische gerechten, van sushi tot dim sum, van wok tot bibimbap, en nog veel meer. Onze tapas-stijl gerechten worden met de grootste zorg en aandacht bereid om ervoor te zorgen dat elke hap vol smaak en textuur zit.

Onze chef-koks gebruiken alleen de beste ingrediënten om onze gerechten te bereiden en presenteren deze op een unieke manier. Of je nu alleen komt of met vrienden en familie, bij ons kun je onbeperkt genieten van onze heerlijke gerechten en genieten van een gezellige en ontspannen sfeer. Kom langs en ontdek het zelf!

Bekijk onze website voor de actuele openingstijden: Foody Kitchen

WE store

Enjoy Aldos

 

Enjoy Aldos

 

 

Damstraat 6, 1506 BH Zaandam

075-6224520

Enjoyaldos.com

 

 

Geen zin om de deur uit te gaan? Bestel snel en eenvoudig op onze eigen website en wij zorgen dat het eten wordt bezorgd op het door jou gekozen tijdstip. Wil je direct kunnen genieten van je maaltijd? Betaal direct online snel en veilig met iDEAL, zo hoef je aan de deur niets meer af te rekenen.

Uiteraard is het mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. Wil je snel geholpen worden? Bestel eenvoudig en snel op onze eigen website en wij zorgen dat je eten klaar staat op het door jou gekozen tijdstip. Betaal direct online snel en veilig met iDEAL, zo hoef je in de winkel niets meer af te rekenen.

Bekijk onze website voor de actuele openingstijden: Enjoy Aldos

WE store

Rosey´s | Tapas & Cocktailbar

 

Rosey´s | Tapas & Cocktailbar

 

 

Dam 20, 1506 BE Zaandam

roseys.nl

075 – 616 76 80

 

 

 

 

Welkom bij Rosey’s Tapas & Cocktailbar, waar de zon altijd schijnt en de smaken van Zuid-Amerika de boventoon voeren. Onze kleurrijke en levendige sfeer brengt je meteen in tropische stemming.

Bij ons kun je genieten van de meest heerlijke tapas, cocktails en huisgemaakte gin die jouw smaakpapillen laten dansen. En vergeet vooral niet onze specialiteit, de ribfingers met mango salsa, te proeven.

Bij Rosey’s Tapas & Cocktailbar ervaar je de perfecte combinatie van smaak, sfeer en gezelligheid. Kom langs en waan je even in de zonovergoten sferen van Zuid-Amerika.

Bekijk onze website voor de actuele openingstijden: Roseys.nl

WE store