Foto Studio Heno

Foto Studio Heno

 Adres: Gedempte Gracht 52

Telefoon 075-6168180

Website: www.fotostudioheno.com

E-mail: zaan@fotostudioheno.com

De perfecte pasfoto

Een goede pasfoto is een foto waar u niet alleen representatief op staat, maar die natuurlijk ook aan alle specificaties voldoet voor Nederlandse en buitenlandse officiële documenten.

Studiofotografie

Een eerste online indruk maakt u maar 1 keer. Laat daarom voor uw LinkedIn- en Facebookaccount een professionele profielfoto maken door een fotograaf van Fotostudio Heno.

Oude foto’s reproduceren

Verbleekte, verkleurde en beschadigde foto’s kunt u ook zonder negatieven bij 1 van onze 3 vestigingen in Amsterdam langsbrengen voor een reproductie. Oude herinneringen herleven.

Foto’s afdrukken

Door een tastbaar album bladeren is toch veel leuker dan op uw telefoon of Facebookaccount? Maak binnen 7 minuten een fotoalbum of laat uw digitale foto’s afdrukken.

 

Openingstijden:
ma t/m vr 9.00 – 17.30 uur
zaterdag 10.00 – 17.00 uur 
zondag gesloten

VVV Zaanstore

VVV Zaanstore

 Adres: Stadhuisplein 96

Telefoon 075 615 04 06

Website: https://www.zaanstore.nl/

E-mail: vvv@zaanstreek.nl

De geur van cacao, het groen van de houten huisjes en de smaak van Zaanse mosterd, in de Zaanstore, het moderne VVV-punt op 50 stappen van station Zaandam vormen de geuren, kleuren, smaken en iconen van onze streek een typisch Zaanse belevenis. Bewoners en bezoekers kunnen hier de hele week terecht voor informatie en inspiratie. 

De Zaanstore is een volgens de laatste inzichten ingerichte VVV-locatie. Men kan hier terecht voor informatie over de Zaanstreek en de regio, tickets en souvenirs. In het assortiment zijn onder andere wandel- en fietskaarten, boeken, de Zaanse Schans Card, Amsterdam Citycard, VVV-bonnen, Zaanferry tickets en Zaanse producten te vinden. Daarnaast kan men hier letterlijk het Zaanse verhaal beleven aan de hand van typische Zaanse geuren, kleuren, smaken en iconen. 

Stuur jezelf, een vriend(in), (groot)ouders of een andere topper iets leuks uit de shop www.zaanstore.nl. Wat dacht je van een bos vrolijke en duurzame houten tulpen, Zaanse sokken, heerlijke thee of houten onderzetters met Zaanse uitdrukkingen? 

Openingstijden:
ma t/m vr 7.00 – 17.00 uur
zaterdag 10.00 – 17.00 uur 
zondag gesloten