Eazie

 

Eazie Zaandam

 

 

Hermitage 20, 1506 TX Zaandam

075-6145142

www.eazie.nl

hermitage@eazie.nl

 

 

 

 

Eazie gaat verder dan het serveren van heerlijke maaltijden en draagt bij aan het creëren van een bewustere en gezondere samenleving. Het leven van zowel scholieren, studenten als werkenden wordt drukker en sneller. Hierdoor blijft er minder tijd over voor een goede maaltijd. Steeds vaker grijpt men naar een snelle en ongezondere hap, waardoor onbewust de kwaliteit van leven achteruit gaat. Maak het jezelf eazie en leef bewust!

eazie biedt daarom hét alternatief door een snelle, maar gezondere maaltijd te serveren. eazie ligt op eenvoudig bereikbare locaties, waardoor je tussen alle drukte door even tot rust kan komen in de vestiging, of de bewuste maaltijd mee kan nemen in de trein, in de auto of gewoon voor thuis. eazie is dus niet alleen heel erg lekker, maar past tevens binnen een druk, gezond, trendy en sportief leven!

Door middel van de verse maaltijden en een heleboel tips op grote en kleine schaal streeft eazie ernaar om het leven van een heleboel personen gemakkelijker te maken. Daarbij draagt eazie bij aan een bewustere samenleving door tevens het ondersteunen van sportieve evenementen en verenigingen.

Wil jij je leven ook eazie maken? Kom dan snel langs bij een van de eazie vestigingen bij jou in de buurt!

 

maandag t/m vrijdag van 12.00-22.00 uur
zaterdag van 12.00-22.00 uur
zondag van 12.00-22.00 uur

 

Eazie Zaandam