Wat zijn de nieuwste kledingtrends? Tijdens het Stadshart Fashion Event krijg je het antwoord. Gezamenlijke ondernemers uit het Stadhart Zaandam presenteren de nieuwste herfst- en wintercollectie en meer tijdens 4 wervelende modeshows op het water van de Gedempte Gracht.

Op zaterdag 3 september wordt er voor de vierde keer een Fashion Event georganiseerd, natuurlijk weer met modeshows op het water!

De catwalk ligt ter hoogte van de WE in het water en elk heel uur zijn er modeshows: ruim 25 winkels in 4 shows! Van casual tot maatpak en van bruids- en feestmode tot de nieuwste voetbaltenues.

De 1e show start om 13 uur. In de 2e show om 14 uur ziet u samenwerkende winkels van koffers en herenmode tot sneakers en sportswear. De 3e show om 15 uur is een heuse bruidsshow en de 4e show om 16 uur wordt een bruisende afsluiting van het fashion event!

De presentatie van de shows wordt gedaan door niemand minder dan de Zaanse BN-er Juvat Westendorp. Vette beats van de DJs, gratis op de foto voor de ‘Wall of Fame’, een hapje of drankje op het horecapleintje bij de muziekkoepel, high tea lekkernijen in diverse winkels in de Rozenhof, leuke acties en muziek in winkels: kortom, er is van alles te beleven!

Nieuw dit jaar is het Stadshart Rad van Fortuin! Bij de muziekkoepel staat een rad in de stadshart kleuren waar je tegen inlevering van een deelname coupon een draai aan kunt geven tussen 13 en 16 uur. Er zijn fantastische prijzen te winnen, van 1 liter ijs tot een hotelovernachting bij Manzo’s suites voor 2 personen en zelfs een superhoofdprijs: een hooverboard gesponsord door Jack & Jones!

De deelname coupon ontvang je in de week voorafgaand aan het evenement bij een aankoop in de deelnemende winkels aan de modeshow. De spelregels voor deelname aan het rad van fortuin staan elders op deze website!

Voor het laatste nieuws blijf je op de hoogte via de speciale Facebook pagina van het evenement: www.Facebook.com/stadshartfashionevent

Zorg dat je erbij bent zaterdag 3 september!

 

Deelnemende winkels:

1 Bleep Hermitage 10
2 Key of life Gedempte Gracht 64
3 WE store Gedempte Gracht 91
4 Van Vuuren Mode Gedempte Gracht 23
5 Intercity Westzijde 15
6 Aktie sport Gedempte Gracht 33
7 Ulla Popken Gedempte Gracht 27
8 Jack & Jones Gedempte Gracht 79
9 van Os Gedempte Gracht 40A
10 Object Gedempte Gracht 75
11 Sneakers Gedempte Gracht 73
12 Didi Fashion Gedempte Gracht 8
13 Pfannini Gedempte Gracht 10
14 Miss Etam Rozengracht 6
15 Womenwants Westzijde 72
16 Menspoint Westzijde 72
17 De Bloementuin Westzijde 53c
18 Tovli Rozengracht 1
19 C&A Gedempte Gracht 107
20 Runnersworld Gedempte Gracht 58
21 Le Pari Gedempte Gracht 9A
22 WAM Denim Westzijde 3
23 Hollywood Dream Rustenburg 96
24 Douglas Gedempte Gracht 30