Wie ben je:

Mijn naam is Khes ten Wolde, mijn hobby’s zijn tekenen, kleding maken en ik hou erg van make-up.

Bij wie heb je les:

Ik ben al meer dan acht jaar op les bij Tanade en vind het nog steeds superleuk.

Inspiratie:

Mijn inspiratie komt van molen de Kat, de verfmolen op de Zaanse schans. En neonverf omdat dit nu in de mode is. Welk ambacht? Schilder, verfmaker, ik vind het leuk om te schilderen en kreeg meteen inspiratie door alle kleuren verf.

Duurzaamheid:

De hoepel onder de jurk heb ik kunnen lenen en de verf heb ik tot de laatste druppel gebruikt.

Mode van nu:

Ik heb een neon verf gebruikt in verschillende kleuren, de stof van de jurk is canvas. Het model van de jurk komt uit het verleden maar de techniek van verf opbrengen is “action painting” die techniek is van deze tijd.