Maak.BIZ. De kick-off van 7 januari 2019

25 Ondernemers kwamen op 7 januari 2019 bij elkaar voor de nieuwjaarsreceptie van de BIZ Stadshart Zaandam en de SBZ. Deze Bedrijven investeringszone Stadshart Zaandam is door en voor de ondernemers in het leven geroepen.

Het doel is  het Stadshart Zaandam aantrekkelijker te maken. Met als resultaat meer bezoekers te trekken naar het Stadshart. Na de woorden van de wethouder Economische Zaken, Gerard Ram, werd het doel van het Maak.Biz traject uitgelegd.

Het Maak.BIZ traject bestaat uit 4 bijeenkomsten (1 x per maand, van januari t/m april). Tijdens de vier bijeenkomsten  werken we samen aan de concrete invulling van het BIZ-plan. Het doel van deze bijeenkomsten  is om concrete acties en projecten te bepalen voor het komende  jaar.

De acties gaan over de thema’s Promotie, Marketing en Evenementen, Schoon en Veilig , Sfeerverlichting en Aankleding. Iedereen van het Stadshart Zaandam is welkom!

De onderwerpen van de sessies zijn:

  • 16 januari – Wie zijn onze favoriete bezoekers?
  • 12 Februari – Wat willen onze favoriete bezoekers beleven?
  • 13 Maart – Hoe kunnen we die beleving organiseren?
  • 24 April –  Welke acties gaan we daarvoor doen?

Tijd: De inloop is elke sessie vanaf 18.15, om 18.30 is er een maaltijd en om 19.00 beginnen we met het programma.

Plaats: De sessies worden gehouden bij Sagrestano, Westzijde 82, Zaandam.

Aanmelden: Aanmelden kan via een mail naar: biz@stadshartzaandam.nl

Vragen: voor vragen over deze bijeenkomsten stuur een mail naar Paul van Nobelen biz@stadshartzaandam.nl

*In de bpvenstaande tekening staan de verwachtingen en ideeën die door de deelnemers zijn bedacht en visueel weergegeven.