VVV Zaanstore

VVV Zaanstore

 Adres: Stadhuisplein 96

Telefoon 075 615 04 06

Website: https://www.zaanstore.nl/

E-mail: vvv@zaanstreek.nl

De geur van cacao, het groen van de houten huisjes en de smaak van Zaanse mosterd, in de Zaanstore, het moderne VVV-punt op 50 stappen van station Zaandam vormen de geuren, kleuren, smaken en iconen van onze streek een typisch Zaanse belevenis. Bewoners en bezoekers kunnen hier de hele week terecht voor informatie en inspiratie. 

De Zaanstore is een volgens de laatste inzichten ingerichte VVV-locatie. Men kan hier terecht voor informatie over de Zaanstreek en de regio, tickets en souvenirs. In het assortiment zijn onder andere wandel- en fietskaarten, boeken, de Zaanse Schans Card, Amsterdam Citycard, VVV-bonnen, Zaanferry tickets en Zaanse producten te vinden. Daarnaast kan men hier letterlijk het Zaanse verhaal beleven aan de hand van typische Zaanse geuren, kleuren, smaken en iconen. 

Stuur jezelf, een vriend(in), (groot)ouders of een andere topper iets leuks uit de shop www.zaanstore.nl. Wat dacht je van een bos vrolijke en duurzame houten tulpen, Zaanse sokken, heerlijke thee of houten onderzetters met Zaanse uitdrukkingen? 

Openingstijden:
ma t/m vr 7.00 – 17.00 uur
zaterdag 10.00 – 17.00 uur 
zondag gesloten

Pathé

 

Pathé Zaandam

 

 

Hermitage 140, 1506 TX Zaandam

Pathé Klantenservice via: 088-5152000

www.pathe.nl

 

 

 

 

FACTS & FIGURES

Stoelen 1175
Zalen 6
Grootste zaal Zaal 1: 374 stoelen
Geluidssysteem Dolby A, SRD
Klimaatcontrole ja

INFORMATIE VOOR GEHANDICAPTEN

Lift ja
Rolstoelmogelijkheden ja
Ringleiding nee
Invalidentoilet ja

Dagelijks 30 minuten voor aanvang van de eerste voorstelling geopend!

 

Pathé Zaandam

Zaantheater

 

Zaantheater

 

 

Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam

0900-3344553

www.zaantheater.nl

info@zaantheater.nl

 

 

 

 

In het Zaantheater zijn niet alleen voorstellingen te zien, het theater is ook te huur.

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie? 

Het Zaantheater is een unieke evenementenlocatie voor o.a. congressen, vergaderingen, seminars, symposia, productpresentaties, gala’s en premières. In de diverse foyers van het Zaantheater, onder de rook van Amsterdam, kunnen kleine, middelgrote en grotere evenementen tot 1100 personen plaatsvinden. Denk hierbij aan het geven van trainingen, workshops, brainstorm- en heisessies.

Zaantheater Events is nu ook te volgen via Facebook en Twitter:

www.facebook.com/Zaantheaterevents
https://twitter.com/EventsZT

 

Kaartverkoop in het theater

De kassa van het Zaantheater is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 20.15 uur geopend. Wanneer er ’s avonds geen voorstelling is, is de kaartverkoopbalie tot 17.00 uur geopend. Bij voorstellingen op zaterdag, zondag en maandag is de kaartverkoopbalie vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Telefonische kaartverkoop

De kassa is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 19.30 uur op 0900 3344553 (€ 0,30 per minuut). Wanneer er ’s avonds geen voorstelling is, is de kassa telefonisch tot 17.00 uur bereikbaar.

Indien er ’s avonds een voorstelling is, is het Zaantheater voor vragen betreffende de voorstelling van de avond telefonisch bereikbaar tot aanvang van de voorstelling.

Hier het adres invullen voor stipje op de kaart